söndag 18 december 2011

Snart Jul

Nu börjar det närma sig jul och inte jättemycket har hänt sen mitt senaste inlägg, Blåvitt tränar på i vanlig ordning och av rapporterna att döma så ser det väl ungefär ut som på första träningen fortfarande.

Det som har hänt är först att Andreas Drugge har lämnat klubben för spel på min ö, nämligen Hisingen. Det blev alltså bara 1 säsong i Blåvitt och det måste ju ses som ett stort misslyckande, dock kom han till Blåvitt gratis så transfern går nog jämnt ut med hans sign-on bonus. Men han blev alltså ytterliggare en i raden av misslyckade inköp från en Allsvensk konkurrent, bara att hoppas att Sobralense och Alvbåge lyckas bättre.

Sedan har det också varit en landslagsuttagning och förutom det självklara valet i Tobias Hysén så togs även Adam Johansson, Mikael Dyrestam och Emil Salmonsson ut, lite förvånande namn som nu får chansen att visa upp sig, bara att hoppas att de får mersmak av detta och kan göra en bra säsong.

Annars har snacket mest handlat om en artikel i GT som på något sätt får för sig att Blåvitt ska bli det nya AIK, detta bara genom att spela med den väldigt ovanliga uppställningen 4-4-2 istället för 4-2-3-1 som Olsson och Rehn har använt de flesta matcherna. Det hela känns väldigt löjligt och som vanligt försöker de skriva upp en ganska smal nyhet till något jättestort, precis som skedde vid Prioritet Finans affären. Förövrigt känns det som det ända rätta att spela med två forwards då vi har såpass bra spelare på den positionen i Söder, Pärlan, Bärkroth, Stiller och nye David Moberg-Karlsson.

Avslutar med att säga att jag hämtade ut mitt årskort i veckan så nu är det bara att vänta på att den Allsvenska säsongen 2012 ska starta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar